importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

3 jarig Peuter SLIKT spijker in

Een moeder ging naar een Facebook-groep om zich te verheugen nadat haar 3-jarige dochter een ijzeren spijker had overgegeven die ze acht maanden geleden had ingeslikt.

De moeder zei dat haar dochter op een dag terugkwam van peuter school en haar vertelde dat ze op school spijkers had ingeslikt.   Er zijn verschillende medische tests uitgevoerd, maar de dokters konden niets vinden. Traditionele middelen werden ook geprobeerd, waarbij de moeder haar kind rode olie te drinken gaf om haar de spijker uit te laten, maar dat werkte niet.

Gelukkig begon het kleine meisje op maandag 20 april te hoesten en braakte al snel de verroeste spijker. De gelukkige moeder deelde een foto van de spijker en schreef: “Ongeveer 8 maanden geleden kwam mijn dochter van 3 jaar naar me toe en zei dat ze tijdens het spelen een spijker op school had ingeslikt. Ik werd erg ongerust en vroeg haar talloze keren en ze bleef hetzelfde zeggen. “Ik nam haar mee naar het ziekenhuis en er werden verschillende controles uitgevoerd, maar er werd niets gevonden, ze dronk elke dag palmolie als water en er kwam nog steeds niets uit. Na een paar weken merkte ik een verandering in haar ademhaling op als snurkgeluid. “We hebben verschillende ziekenhuizen opnieuw bezocht, alle tests en scans uitgevoerd en er werd niets gevonden. En ze bleef volhouden dat ze een spijker inslikte, ik omhelsde mijn angst en bleef voor haar bidden omdat het geluid van haar ademhaling sinds die dag nooit is veranderd. “Snel vooruit naar vandaag, de God van Abraham, de Leeuw van de stam van Juda, De wonderdoener heeft wonderen verricht. Ze begon deze (maandag) avond hevig te hoesten en zei dat ze zin had in braken, ik vertelde haar om door te gaan en mijn dochter braakte een verroeste spijker en ze ademde meteen normaal in. 'Ik wil dat jullie allemaal bij me zijn in Thanksgiving om deze wonderdoener te prijzen. Ik geef hem alle lof. '

3,852 views0 comments