importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

B .Chotelal en 7 anderen Aangehouden voor t stelen van "COLGATE TANDPASTA "


B.Chotelal en 7 anderen Aangehouden voor t stelen van "COLGATE TANDPASTA "Chotelal B.(26), Kevin L.(22), Surinderkumar S.(40), Thao Yan L.(29), Mahesh R.(31), Amtiemkumar S.(26), Premish M.(32) en Jiali J.(40) zijn respectievelijk op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 maart door de politie van het bureau Uitvlugt opgespoord en aangehouden voor verduistering en heling.


De benadeelde deed op woensdag 25 maart aangifte ter zake verduistering contra deze manspersonen die werknemers van hem zijn. Deze werknemers waren belast met het verstrekken van 300 pakketten aan minderbedeelde gezinnen. Uit die pakketten hebben de werknemers tandpasta van het merk “Colgate” weggenomen.De politie startte een strafrechtelijk onderzoek nadat de benadeelde aangifte had gedaan. Uit het politioneel onderzoek werd duidelijk dat het vermoeden van de benadeelde juist was en dat zijn werknemers inderdaad de tandpasta’s uit de pakketten weggenomen hadden. Het gelukte de politie de partij tandpasta te achterhalen. De tandpasta’s zijn ondertussen terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.

De verdachten Thao Yan L., Mahesh R., Premish M. en Jiali J. die ter zake heling aangehouden waren, zijn na overleg met het Openbaar Ministerie heen gezonden; terwijl de overige vier verdachten Chotelal B., Kevin L., Surinderkumar S. en Amtiemkumar S. hangende het onderzoek in verzekering zijn gesteld.

8,704 views0 comments