importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

"Chan SANTOKHI" helpt "CHINA" met "MONDKAPJES" en "HANDSCHOENEN"
VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft gisteren mondkapjes en handschoenen geschonken aan de ambassadeur van China, Liu Quan. “Er zijn veel mensen die we omschrijven als vriend, maar in nood leert men zijn echte vrienden kennen. Met deze woorden geschiedde de overdracht van een aantal mondkapjes en handschoenen aan de Chinese ambassadeur”, stelt de VHP in een persbericht.

De Chinese ambassadeur die de goederen in ontvangst nam, gaf aan dat China een vriend van Suriname is. Op diverse momenten is dan ook ingesprongen om de Surinaamse bevolking in zware tijden bij te staan. Een voorbeeld hiervan is tijdens de uitbraak van het zikavirus. Met een warm gevoel nam China dan ook deze geste van de VHP-voorzitter in ontvangst.

China is goed op weg dit virus onder controle te krijgen. De ambassadeur gaf verder aan dat er een gevaarlijker virus rondgaat. Dat van geruchten en verkeerde informatie. Hij prees dan ook de inspanningen die de Oranjepartij pleegt om correcte data te blijven delen met de gemeenschap, aldus de VHP.

6 views0 comments