importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

CICILIA steekt JOSTA in haar Bobi om Wallet geld

Cicilia steekt Josta in Bobi om Wallet geld Een 42-jarige vrouw, Cicilia is gearresteerd omdat zij naar verluidt haar vriendin, ene Josta 38 jaar oud, stak in haar borst toen ze haar wallet geld probeerde te krijgen. De verdachte, die een kartel exploiteert te witboiti beweerde dat die dame haar als eerste aanviel met een parbo bier fles.

De verdachte in haar bekentenisverklaring aan de politie gaf toe dat zij het slachtoffer had geconfronteerd met wie ze beweerde dat ze haar srd 2100 schuldig was omdat zij srd 50 geïnvesteerd had. Ze zei: “Het incident vond plaats op 22 Augustus te wit boiti. Ik ging een schuld van srd 2100 innen, die Josta mij verschuldigd was. Josta kreeg ruzie met mij en we begonnen te vechten. Sommige ouderen die in de buurt waren, haalde ons uitelkaar en ik ging naar mijn huis om te eten. “Ik was in mijn huis m'n voeding aan het voorbereiden toen Josta kwam en me met een fles op mijn hoofd sloeg. Ik stormde mijn kamer binnen, pakte een keukenmes ging achter Jost aan en stak haar in haar borst. 'We waren allebei aan het bloeden toen degenen die ons eerder uitelkaar hadden gehaald arriveerden. werden wemet spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ik ben opgepakt door buren en overgedragen aan de politie. Ik heb spijt van wat er is gebeurd. De verdachte gaf ook toe een gewone drugsgebruiker te zijn.

8,320 views0 comments