importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

De POLITIE is geen WACHTER van mensen.Ze gaan mensen niet naar Id kaart vragen over straat.

De politie zegt in gesprek met Dagblad Suriname dat zij afgelopen maandag 8 juni plat is gebeld door de samenleving omtrent wat zij al dan niet mogen vanwege de ingestelde total lockdown.  

De politie heeft handenvol werk.
Zoals zij voorheen al tijdens de partiële lockdown moesten meehelpen erop toe te zien dat de regels in acht werden genomen, zullen zij dat nu ook moeten doen. Zij moeten de mensen die onnodig over straat zijn, aanspreken en hen naar huis sturen of begeleiden. “Als je de mensen naar hun identiteit gaat vragen, neem je op dat moment de vastgestelde social distance niet in acht. Ga je de mensen steeds vragen om je mond-neusbedekking af te doen om hun te identificeren? De politie is geen bewaker om mensen die over straat wandelen naar het bureau mee te nemen.”

“De politieambtenaren doen hun werk zoals zij het moeten doen. De politie gaat absoluut niet naar mensen stappen om hun te laten identificeren. De politie doet een beroep op de mensen om zich niet onnodig op straat te begeven en de afgekondigde maatregelen na te leven en om de veiligheid van uzelf en van uw medemens in acht te nemen. De gouden regel is nog steeds: blijf thuis!” 

11,567 views0 comments