importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

Drie Scholieren verkachten mede scholier

De politie van het bureau Latour heeft op woensdag 4 maart de drie jeugdigen C.S. (16); A.L. (14) en de 15-jarige J.G. aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Deze jeugdigen worden ervan verdacht een 13-jarige mede scholiere sexueel te hebben misbruikt. Het slachtoffer zit samen met een van de verdachten in de zelfde klas. Een tante, die achter het gepleegde strafbare feit kwam, deed samen met het slachtoffer het politiebureau aan voor het doen van aangifte. Het slachtoffer verklaarde tijdens haar verhoor dat zij bijkans elke dag samen met haar klasgenoot C.S naar school liep. Op de dag van het misbruik zei de klasgenoot C.S. dat hij even zijn schoolboek thuis moest afhalen. Het meisje ging mee en bij de woning aangekomen, ontdekte zij dat ook twee andere jongens in de woning aan wezig waren. Zij werd vervolgens seksueel misbruikt door de jongens. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken.

70 views0 comments