importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

Facebook oplichter ‘Priya Sital’ aangehouden

Facebook oplichter ‘Priya Sital’ aangehouden door politie Livorno


Avinash R. is op woensdag 26 augustus aangehouden door de politie van het bureau Livorno. De verdachte heeft de foto van een jonge vrouw misbruikt om via een Facebook account mannen op te lichten. De jonge vrouw heeft aangifte tegen Avinash R. gedaan ter zake smaad en laster.Avinash maakte een Facebook account onder de naam ‘Priya Sital’ waarop hij een profielfoto van de aangeefster plaatste. Via dat Facebook account heeft Avinash mannen verleidt om “top up” beltegoed voor hem te sturen. Die mannen dachten dat zij met een vrouw te maken hadden.


Op een gegeven moment maakte iemand contact met de aangeefster en vroeg haar of zij een nieuwe facebook account had aangemaakt. Zodoende kwam de aangeefster erachter dat haar profielfoto misbruikt werd door een onbekende om merendeels mannen te vragen naar beltegoed.


Door goed speurwerk van de politie van het bureau Livorno is Avinash R. alias ‘Priya Sital’ in beeld gebracht, opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Avinash in verzekering gesteld voor oplichter, Smaad en Laster. Slachtoffers van ‘Priya Sital’ mogen zich aanmelden op het politie bureau Livorno als zij aangifte willen doen.


https://www.politie.sr/facebook-oplichter-priya-sital-aangehouden-door-politie-livorno/

638 views0 comments