importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

"GELD TRANSPORT" BEROOFD

- Een geldtransportvoertuig van een cambio werd vrijdagmiddag klemgereden en beroofd door vier gemaskerde en gewapende mannen. Ook de inzittenden van de volgauto werden onder schot gehouden tijdens de overval die plaatsvond aan de Lalla Rookhweg ter hoogte van de Tweede Rijweg.

Naar verluidt hebben de verdachten een groot geldbedrag in Surinaamse dollars en US dollars buitgemaakt. Tijdens de roofoverval werden er schoten gelost. Niemand raakte daarbij gewond. Na de beroving vluchtten de verdachten in onbekende richting in een gereedstaand voertuig. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.de geldtransport- en volgauto waarschijnlijk van een bank in het centrum kwamen en richting een cambio aan de Lalla Rookhweg gingen. In belang van het onderzoek zal de politie van Uitvlugt de zaak vermoedelijk overdragen aan een gespecialiseerd onderzoeksteam van het Korps Politie Suriname.

595 views0 comments