importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

"HELP JE ZELF" advies van TANTE VEIRA verkeerd Afgelopen.Dame haar VAGINA vliegt bijna in BRANDIk heb mijn eigen vingers leren waarderen "- Surinaamse dame vertelt hoe haar vibrator begon te smelten tijdens het gebruik. Een Surinaamse dame op Facebook , vertelde hoe haar geslachtsdeel bijna in brand is gevlogen terwijl ze haar vibrator gebruikte. Volgens haar besloot ze haar vibrator voor het eerst op de 'hoogste en meest gewelddadige setting' te gebruiken.

In haar post schreef ze dat de vibrator begon te smelten en bijna ia haar poenie Gebarbecued Alleen thuis, dus besloot ik om mijn vibrator voor de eerste keer op de hoogste en meest gewelddadige omgeving te gebruiken. Ik heb het nooit zo hoog aangezwengeld 1. Het is super luid 2. Het trilt zo hard dat in het geval dat het mijn clit niet aan flarden scheurt, ik het niet kan vasthouden als het glad wordt Vandaag was ik als fuck it, laten we het ergste zien dat kan gebeuren. Als ik dood ga, dan ga ik dood. Ik amuseerde me toen ik warmte op mijn vingers voelde, maar ik had zoiets van "nah het is de wrijving van de vibratie .." toen begon ik een combinatie van brandende banden te ruiken en weet je hoe .. Ja, dat was mijn coochie-haar dat werd geschroeid. De vibrator implodeerde, begon van binnenuit te smelten en probeerde mijn poesje te barbecueën. Ik gooide het en rende naar de badkamer Mijn grootste angst is doodgaan door een seksgerelateerd ongeval of het hebben van een seksspeeltje in mij, daarom vertrouw ik dildo's en TANTE VEIRA niet.


Vandaag flitste mijn leven voor mijn ogen. Stel je voor dat ze mijn lijk zouden vinden met een gebarsten vagina . aangezien ik nergens heen kan voor een nieuwe want adult shops zijn geen essentiële diensten dus Ik heb mijn eigen vingers leren waarderen. "

4,366 views0 comments