importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

JUFFROUW takel dame af Om Paimang van 2018

De 28-jarige onderwijzeres, Gabriella T., is gisteren door de politie in verzekering gesteld ter zake openlijke geweldpleging. Zij en tot nog toe vier voortvluchtige verdachten hebben het slachtoffer Yaromi S. (27 jaar) op woensdag 12 augustus zwaar toegetakeld.

Dit ordinair straatgevecht deed zich voor op de hoek van de Hoenderpalmstraat en de Kasabaholoweg. Een video, die ruim 4 minuten duurt en waarop te zien is hoe het slachtoffer Yaromi wordt afgeranseld, werd afgelopen dagen massaal gedeeld op social media. De politie van Uitvlugt heeft de aangifte van beide partijen opgenomen. Gisteren hebben beide dames zich aangemeld op het bureau. Uit hun relaas blijkt dat het motief een betalingskwestie van 2018. Yaromi had een broer van Gabriella geld geleend in 2018. Bij terugbetalen van het geld aarzelde de broer van Gabriella en betaalde hij maar een deel van het geleend geld. Van het totaal bedrag resteerde nog SRD 900. De broer gaf het geld aan Gabriella om Yaromi te betalen. Echter, Gabriella heeft op haar beurt haar man daarmee belast. Deze verzuimde het geld te betalen, waarbij Yaromi uit ontevredenheid zaken op Facebook plaatste. Dit viel niet in goede aarde bij Gabriella en haar familie, waarbij zij wraak wilde nemen op Yaromi. Op die bewuste dag zijn partijen elkaar tegengekomen op de vermelde kruising, wat totaal verkeerd is afgelopen. Gabriella belde met anderen en riep ze om in groepsverband Yaromi aan te vallen. Op de beelden is te zien dat in eerste instantie Gabriella en Yaromi in een gevecht zijn verwikkeld. Een vrouw gekleed in een rode jurk, met een riem in haar hand, bracht slagen toe aan beide vechtersbazen en haalt ze weg. Daarna stapt een man uit een wit gelakte voertuig gekleed in een rode trui die schoppen en trappen begon toe te brengen aan Yaromi. Twee andere mannen respectievelijk gekleed in een zwarte en een blauwe trui hielden Yaromi vast en trok haar hardhandig uit die witte auto waarin zij probeert in te stappen. Yaromi is mishandeld door de groep. De politie heeft na overleg met het Openbaar Ministerie Yaromi heengezonden en Gabriella, die bovendien een leerkracht is, is hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld. De politie van Uitvlugt is bezig met de opsporing van de voortvluchtige verdachten.

4,504 views0 comments