importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

Maikel Deira Wilt vergoeding van de Regering voor artiesten oa Aptijt, Bakaa Dimi en overige

MAIKEL DEIRA wilt tegemoetkoming van de Regering voor artiesten o.a. Aptijt,bakaa dimi en alle andere artiesten

De voorzanger tevens bandleider van de bekende Surinaamse formatie “Aptijt”, Maikel Deira geeft aan dat hij ook meeleeft met de huidige situatie rond het thans heersende coronavirus.

Deira benadrukt dat er vanuit de zijde van de regering een toereikende hand aangeboden zou moeten worden aan de artiesten. Aangezien zij aangesloten zijn bij het ministerie van Handel en Industrie zou er contact gemaakt moeten worden met de artiesten. Er zou ook wat voor ons moeten zijn in het potje” aldus Deira. Aptijt had de komende maanden ook verplichtingen in het buitenland, tijdens diverse festivals en aangelegenheden maar die zullen, naar het schijnt, allemaal geannuleerd worden. Aptijt volgt de instructies van de regering en zij vraagt de samenleving zulks ook te doen. De muziekformatie bestaat uit 10 vaste leden en 2 freelance artiesten. Van het jaar vieren zij hun 25 jarig bestaan. De groep staat bekend om haar hit nummers “Lak Aan Ze”, “Hobbelen”, “Boeke”, “Hoge Bil” en “Ayo Ayo”.

5,527 views0 comments