importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

Marktventers Gaan President Thuis Opzoeken 😡

Marktventers van de markt te Lelydorp en standhouders die actief zijn op ‘Pasar Lelie’ te Lelydorp, zijn vanmorgen naar het huis (foto) van de Surinaamse president Chan Santokhi getogen, om verhaal bij het staatshoofd te halen. Dat is te zien op beelden die via social media in Suriname worden verspreid.

Vernomen wordt dat de standhouders het niet eens zijn met de maatregelen die de nieuwe dc heeft getroffen aangaande opening van de markt te Lelydorp. Dc Shafiek Goelaman heeft deze makt tot nader order gesloten, vanwege de explosieve toename van corona besmettingen in Suriname. In de plaats daarvan is er nu een drive-thru markt op die plek. Door deze maatregelen mogen standhouders van Pasar Lelie ook hun eigen goederen niet meer aan de man brengen. Dat bleek zondag toen zij om 10.30u per direct moesten ontruimen. Ze kregen de optie om te verhuizen naar de drive-thru markt, maar sloegen dat af. De venters van de markt te Lelydorp zijn het er niet mee eens dat de markt nu een drive-thru markt is geworden. Ze beroepen zich op het feit dat de president in zijn toespraak zondag had aangegeven dat de markten open mogen blijven en wilden hem hierover spreken. De dc heeft inmiddels gesproken met een aantal venters en hun aangegeven dat de markt gewoon open zal blijven. Echter elke dag voor een andere groep van 08.00u – 13.00u. Na twee weken zullen ze samen evalueren om te kijken of ze ermee doorgaan en wat ze kunnen verbeteren.

92 views0 comments