importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

OPNIEUW stemmen op 3 STEMBUREAU’S in Paramaribo

Hoofdstembureau Paramaribo adviseert her-stemming 3 stembureau’s

Het Hoofdstembureau van Paramaribo adviseert dat een her-stemming moet geschieden op stembureau 168, 185 en 188. Er zijn onder andere verkeerde RR-stembiljetten afgegeven aan de kiezers op deze stembureau’s. In totaal had de NDP 12 bezwaarpunten ingediend. Sommige van de punten zijn niet behandeld omdat die niet op de juist wijze zijn ingediend, terwijl andere punten niet op waarheid bleken te berusten na onderzoek van het Hoofdstembureau.

Voorzitter van het Hoofdstembureau, Mike Nerkust wilde van journalisten weten als zij het gevoel hadden dat er gefraudeerd was. Hij betreurt het dat het personeel op het Hoofdstembureau op dergelijke wijze bekritiseerd is. VHP-parlementariër Krishna Mathoera zegt het oneens te zijn met besluiten en adviezen van het Hoofdstembureau. Zij zegt de NDP om een her-telling gevraagd had, en niet om een her-stemming. Zij vindt het dan onbegrijpelijk dat het Hoodstembureau een dergelijk advies uitbrengt.

Stephano ‘Pakkitow’ Biervliet zegt dat de beschuldigingen van Nerkust richting het publiek, ongegrond zijn. Hij wil echter niet te lang stilstaan bij de kritieken van Nerkust. Biervliet wil alleen het resultaat hebben.

934 views0 comments