importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

Politie MISHANDELD perongeluk DOVE MAN

Politieagenten liggen onder vuur voor beschuldigingen dat ze een dove man hebben geslagen en gearresteerd die gebarentaal probeerde te gebruiken om met hen te communiceren.


Akash R, een dove en non-verbale inwoner van wanica, beweert dat de Politie hem heeft gediscrimineerd toen ze zijn gebarentaalcommunicatie negeerden tijdens een ontmoeting over straat tegen 22:00 tijdens de lockdown , de man gaf geen gehoor aan de toeter van de politie. Ze raakten geïrriteerd en Stapte uit het politie voertuig.de politie dacht dat de man probeerde te ontsnappen middels acteren die uiteindelijk leidde tot een gewelddadige confrontatie en een arrestatie van Akash de vermeende buitensporige kracht die hem blauwe plekken en brandwonden over zijn hele lichaam bezorgde. Akash zal de de naamloze schade aanklagen en wil de politie ook dwingen hun agenten beter te trainen in het communiceren met een persoon die doof of slechthorend is.

9,124 views0 comments