importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

SCHOOL start MORGEN via APP-GROEP en TV

Opgelet en geef het door aan alle ouders in Suriname!!

De minister van onderwijs heeft zojuist tijdens de persconferentie aangegeven dat de lessen op televisie MORGEN zullen starten! Het kostte iets meer voorbereiding! Tevens hebben leerkrachten de opdracht gekregen om te werken met appgroepen waarmee ze de leerlingen zullen begeleiden met de lesstof!

De TV-lessen starten om 9.00 in de ochtend! Bekijk het volledige schema in het bericht! Geef het door aan iedereen. Zij doet een beroep op de kinderen om elke dag de lessen te volgen en vooral veel te lezen. Ouders sta uw kinderen bij aub. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de video waarin de minister alles uitlegt.Ministerie van onderwijs Suriname

De scholen zouden vandaag eigenlijk opengaan. Maar gelet op de huidige situatie kan dat niet doorgaan. Intussen zijn er al een aantal leerkrachten op verschillende niveau’s pro-actief begonnen met het samenstellen van lespakketten voor hun leerlingen.


Appgroep

Inmiddels heeft het ministerie van onderwijs de schoolleiders en directeuren aangeschreven met de volgende instructies: Elke leerkracht maakt een appgroep aan voor de klas (met medewerking van de ouders). Dagelijks wordt de leerstof met opdrachten voor die dag met de bijbehorende instructies aangeboden. Voor de leerlingen die niet via een appgroep bereikt kunnen worden zullen er individuele afspraken gemaakt worden.


Televisie

Vanaf morgen zullen een aantal TV stations beginnen met uitzenden.

De minister geeft aan dat ze het liefst vorige week had willen beginnen met de lessen op televisie. Maar dat is niet gelukt. Het heeft wat meer tijd in beslag genomen omdat het ministerie streeft naar een landelijk bereik, waarbij meerder televisiestations aan mee kunnen werken. Tevens willen ze dat de lessen zoveel als mogelijk afgestemd worden op de verschillende leeftijdsgroepen.

5,819 views0 comments