importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

"SCHOONMOEDER" sliep toevallig met "SCHOONZOON" sliep terwijl ze oppas deed.

"Het is namelijk zo:Wanneer ik me dochter pricella en haar man bezocht nadat ze een baby hadden verwelkomd, heb ik het gezin een bezoek gebracht om te helpen om voor de baby te zorgen, dit is de traditie van onsik deed de oppas enzo. Maar gedurende die 3 maanden liep me schoonzoon te vaak met baddoek rond in dat huis. En dat was vreselijk afleidend. Naar mijns inziens was het opzettelijk en ongemanierd om half naakt te lopen voor je schoonmoeder. Maar ik kon niets zeggen want het is mijn huis niet.Tot op een dag dat mijn dochter aan t werk was en ik deed de oppas. Mijn schoonzoon die kwam van de avond dienst. Maar ik wist niet dat hij al thuis was. Dus ik deed de deur open met de bedoeling een nieuwe pap fles voor m'n klein kind te halenToen ik de deur open deed lag hij gespierd in bed met gesloten ogen. Volgens mij sliep hij. Ik wilde hem niet wakker maken van hij heeft de hele nacht door gewerkt maar de papfles ligt in de hoek van t bed dus moet over hem heen streken om het te pakken. Ik dacht ach ik pak het tog even snel. Toen ik me over hem heen strekte. Voelde ik ineens iemand me in me middel vast pakken. Ik schrok en viel op hem. Hij begon me te strelen en eerlijk ik werd geil. Ik zei tegen hem nee dit kunnen we helemaal niet doen het is ongepast maar hij zei geen woord en begon me te kussen op me buik en zakte door naar Beneden. Ik voelde ineens z'n warme tong aan me kittelelaar. Ik stribbelde tegen hij zei "laat me je alleen beffen mama dan is t al voldoende" dat doet tog geen vlieg kwaad "Ik kon geen woord meer zeggen want ik was helemaal weg. Het liep uit de hand. Het is niet gebeurt zoals belooft Zo kregen we seks.Nadien voelde ik me zo schuldig. Ik wilde bijna geen oppas meer doen. Maar het zou vreemd lijken als ik ineens weg wilde. Dan zou me dochter iets opmerkenIntussen ben ik 3 maanden zwanger van zijn baby.Er werd vastgesteld dat m'n schoonzoon 10 jaar met zijn 1e vrouw is getrouwd,Priscilla is de tweede vrouw van Glen. Dus ik denk niet dat het zo erg moet zijn. Want zij heeft ook sma mang genomenik ben zelfs christen (Alleen is t vlees soms zwak)en ik wil geen abortus plegen het is een gruwel in Gods ogenWat zou ik in dit geval kunnen doenZou ik me dochter moeten zeggen? aangezien dit een toeval is zou ze me moeten begrijpenOf wat ....Uw advies graag!!


133 views0 comments