importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

SECURITY GUARD schiet KLANT om MONDKAP

Een 43-jarige securityguard heeft maandagavond een klant in zijn linkerbovenbeen geschoten.

Het schietincident heeft zich in een winkelzaak aan de Indira Gandhiweg voorgedaan. De beveiliger is in verzekering gesteld. Het slachtoffer, Otmar D., werd afgevoerd voor medische behandeling en vervolgens naar het politiebureau gebracht. Na te zijn verhoord werd hij heengezonden. 

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de winkel om acht uur 's avonds sluit wegens de lockdown. Tegen zeven uur 's avonds worden er daarom geen klanten meer toegelaten. Zij die nog in de zaak waren, kregen de gelegenheid om hun zaken af te ronden.

Toen een klant naar buiten kwam, glipte Otmar D. de winkel binnen zonder een mond- en neusbedekking. Hij werd door de securityguard aangesproken, waarna er een woordenwisseling ontstond.

Een winkelier probeerde te bemiddelen en Otmar D. op andere gedachten te brengen. Echter, het lukte niet. Op gegeven moment haalde de beveiliger zijn wapen tevoorschijn.

Otmar D. deinsde niet terug. Integendeel, hij daagde de securityguard uit om hem te schieten en sloeg de man op zijn arm. De guard reageerde daarop door Otmar D. in zijn linkerbovenbeen te schieten.

De securityguard werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij blijkt geen buitengewoon agent van politie te zijn en is onbevoegd een vuistvuurwapen te dragen. De schutter werd daarom in verzekering gesteld. De zaak wordt verder onderzocht door de politie van Nieuwe Grond

665 views0 comments