importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

Vernieling "POLITIE WAGEN" tijdens LOCKDOWN in de middernacht

In de nacht van donderdag 3 april surveilleerde de politie in de pro wagen te Goede verwachting. Ter hoogte van de Mannesse Zegenweg werd een voorwerp in de richting van de surveillerende politieambtenaren gegooid. Dat voorwerp kwam tegen de carrosserie van de pro wagen terecht.

Bij onderzoek is gebleken dat iemand een lege bierfles in de richting van de surveillerende politieambtenaren had gegooid. Die fles kwam tegen het politievoertuig aan en spatte uit elkaar De carrosserie van de pro wagen vertoont een deuk op de plek waar die fles terecht kwam. Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen, dat kort na het gebeuren men iemand heeft zien weg rennen.

De politie werkt aan het zichtbaar maken en aanhouden van de persoon die zich schuldig heeft gemaakt aan vernieling van de pro wagen.

1,113 views0 comments