importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

"VIER ROVERS" en twee "BOLLETJES SLIKSTERS" aangehouden

Leden van de RBT Paramaribo hebben de vierde verdachte zaterdag aangehouden op een adres te Beekhuizen.Op het adres van deze verdachte bevonden zich twee dames met drugs. De dames verklaarden dat zij in opdracht van de man drugsbolletjes moesten slikken. Ook zij werden overgebracht naar het politiebureau. De vier mannen zouden betrokken zijn geweest bij een overval in een winkel in De Goede Verwachting. Zij maakten geld buit en vertrokken van de plaats. Twee van de verdachten werden in een auto aangehouden op de hoek van de Tikipowstraat en Ramgoelamweg.


In de auto is een wapen aangetroffen en in beslag genomen. Ookde derde verdachte werd vorige week aangehouden. Het vermoeden bestaat dat de vierde verdachte ook betrokken was bij een andere beroving, waarbij een man werd beroofd van zijn geld.

22 views0 comments