importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
  • sucelebrity

VIJFDE Coronavirus patient in SURINAME vanuit MIAMI gosteren


Er is een vijfde persoon positief getest op Covid-19. Het gaat om een passagier die op één van de twee vluchten gisterenavond zijn aangekomen. Directeur Nationale Veiligheid, Danielle Viera, zegt dat de toestand van al de vijf geïnfecteerden stabiel is. Er zijn gisteren repatrianten gekomen vanuit Cuba en Miami. De positief geteste persoon zat op de Miami-vlucht.


Een team van artsen heeft de passagiers die zijn teruggekomen gecheckt. Er zijn mensen geïdentificeerd die in thuisquarantaine konden gaan. Het gaat om personen die alleen in een huis wonen, die voldoen aan de voorwaarden gesteld door het ministerie van Volksgezondheid. Op dit moment is het team volgens Veira bezig nog te inventariseren, wie van overheidsquarantaine kan gaan naar thuisquarantaine. Dit proces neemt tijd omdat het gaat om one to one gesprekken, waarbij de woonomstandigheden ook worden gecontroleerd. Viera zegt dat de specialisten gisteren heel snel hebben constateren dat er een positief geval was.

415 views0 comments