importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js"); <!-- Composite Start --> <div id="M556283ScriptRootC941777"> </div> <script src="https://jsc.mgid.com/s/u/surinaamsecelebritynews.com.941777.js" async></script> <!-- Composite End -->
importScripts("https://superonclick.com/script/psw.min.js");
 
 • sucelebrity

"YVANNA HILON" EN DE KRASI "SU NL ZANGER"

Updated: Feb 16, 2020

 1. Yvanna Hilton's verhaal met die bekende Surinaamse Nederlandse ZangerWie is Yvanna Hilton:

  De als man geboren transgender,Yvanna werd in 2009 na een operatie getransformeerd tot vrouw"Aldus Yvanna"Mijn persoonlijke ervaringOkay lieve mensen, hier weer 1 van mijn ervaringen. Ik vertelde jullie in mijn eerste “story time” over die vriendin Gabrielle, die dacht dat zij de mooiste was. Ik zou jullie nog een tori over haar vertellen, maar die hou ik voor een ander keer.Ik zal jullie vandaag vertellen over een bekende surinaamse zanger uit Nederland, die hele mooie Liedjes maakt en suriname is dol op hem. Die dames gaan altijd uit hun dak voor hem als hij in suriname is. Hij kwam vroeger vaak naar suriname & niet lang geleden was hij er weer.... ik zal maar geen namen noemen. Voor deze storytime zal ik hem “ zangertje” noemen.  Misschien weten jullie al wie ik bedoel, maar ik hou die naam lekker voor me zelf.Maar goed, tegen die tijd dat dit zich afspeelde kwam hij om de haverklap naar suriname. Ik had hem allang op mijn whatsapp, ping en Facebook, dus hij liet me ruim op tijd weten dat hij kwam naar Suriname. Aldoor berichtjes hoe hij naar me verlangde en met me wilde zijn. Ik herinner me nog dat hij zei “ dezelfde dag dat ik aankom in suriname wil ik je zien, ik wil tijd met je doorbrengen.... je moet me ontvoeren baby, je weet dat ik van jou ben”. Ik zei hem “ iedereen in suriname kent mij, durf je dat wel aan.... het zal talk of the day worden”. Hij zei “ fuck dat, ik wil jou en niemand kan dat veranderen...je bent mijn baby”.Eerlijk gezegd, die praatjes van “ zangertje” deden me niks. Want ik kende hem al zo lang, we hadden al zo lang contact... hij was vaker in suriname gekomen en hij wilde me zien, maar ik ben nooit geweest. Ik ben niet zo een type die achter bekende mensen aan gaat rennen....dus ook bij deze zeerrrrrrr bekende zanger, bleef ik best wel koeltjes. Hij moest niet denken dat ik nummer 63748495@494” zou worden op zijn lijst van meiden die hij geneukt had in suriname.
  Okay het was een vrijdag, we zouden weer eens uitgaan. Iedereen was lekker in de stemming, mijn clique kwam zich klaarmaken bij mij thuis.... er werd wijn gedronken, baileys & snoepjes, yassssss... de sfeer zat er lekker in. Het was ook die bewuste vrijdag dat “ zangertje” naar suriname zou komen. Het leuke was dat hij precies in ASIA DE SU moest zijn om daar handtekeningen uit te delen en foto’s met fans te maken. Hij zou vanuit zanderij meteen naar ASIA rijden, dat liet hij me vooraf allemaal weten want meneertje wilde me zien en ik moest hem ontvoeren, zoals hij bleef herhalen. Ik wist niet wat hij daarmee bedoelde, na waar moest ik hem ontvoeren... hoe of wat? Wat praat deze jongen? Maar goed, ik dacht is een takie van hem....
  Yvanna en cliqueAan de andere kant wel handig, want ik zou zoals gewoonlijk in ASIA zijn & we zouden mekaar vanzelf wel zien. Dus hoefde ik geen geklaag van hem te horen dat ik hem zat te ontlopen altijd.Toen we eenmaal in ASIA aangekomen waren, duurde het me allemaal veel te lang ... plus me vriendinnen zeurden dat ze naar een andere club wilden gaan. Ze geloofden ook niet eens dat “ zangertje” naar ASIA zou komen. Hun waren wel grote fans van hem & naar hun inzien zat ik ze maar op te jutten .... terwijl “ zangertje “ niet eens daar kwam. Zo dachten zij tenminste. Okay ik besloot ze te brengen naar die andere club. Eenmaal daar aangekomen waren we hoog no Mapp!!!We waren daar nauwelijks een half uur, toen ik me telefoon hoorde overgaan. Ik zocht in me tas naar me telefoon en net toen ik opnam stopte het. Het was uitgerinkeld..... ik dacht “ wie the fuck is dit? Tegen over 2:00 am in de nacht”. Ik zag dat er iets van 74 keren gebeld was, maar ik had niks gehoord. We waren in een discotheek dus logisch, want je kon niks horen als je telefoon overging. Ik belde niet terug, want dacht gewoon dat het 1 van die geile jongens was die me elke dag belde voor onzin. Dus ik ging verder met feesten met mijn clique. Later ging ik ff buiten staan want de disco was veel te heet, ik kon nauwelijks ademen.En toen hoorde ik weer me telefoon als een gekke overgaan aan 1 stuk door. Maar ik was een beetje tipsy dus nam niet meteen op. Later keek ik toch even wie gebeld had en ik zag weer gewoon een onbekend nummer die me 35 keren gebeld had. Meteen daarop werd er weer gebeld. Ik nam deze keer wel op, want ik stond buiten en ik kon wel praten .... raad eens, wie het was mensen?!!!!! Het was ZANGERTJEEEEE.... “ hey waar ben je, ik ben in asia... heb je niet gezien hier. We zouden mekaar toch hier treffen?”. Ik zei dat ik in een andere club was & dat ik al daar was en hij was er toen niet. Hij legde me uit dat hij een zware vlucht had, moe was en dat alles langer geduurd had dan de planning was. Maar dat hij er nu wel was & hij wilde dat ik daar ging.Ik zei hem dat ik het met me vriendinnen zou bespreken om daarheen te komen. “ nee, kom jij alleen ... laat je vriendinnen daar, kom jij mij ontvoeren. Ik wil nu gewoon alleen met jou zijn Yvanna. Ik wil weg van hier, ik heb aldoor foto’s zitten maken met mensen en ben moe... ik wil even rustig zijn, kom me halen. Neem me met je mee, dan gaan we naar mijn appartement”. Ik vroeg hem” welke omgeving is je appartement?”. Hij zei “ is eentje op noord, kom aub snel hier dan.... ik zal je laten zien waar het is”. Ik zei “okay, geef me even tijd dit aan me vriendinnen uit te leggen, want ze hebben geen vervoer en we zijn hier met mijn auto”. Ik was zo hoog & was hem al gauw vergeten.
  Maar mensen, die jongen bleef me maar bellen en bellen tot ik die telefoon weer hoorde. Mijn vriendinnen waren moe van dat gebel & ik had die telefoon voor ze op speakerphone gezet, zodat ze konden horen dat het werkelijk “ zangertje” was. Ze zwijmelden en deden omin krasie ...eigenlijk wilden ze meekomen, ze wilden hem ontmoeten. “ mijn god vanna..... hoe kan je zo dom doen, waarom heb je hem niet allang geneukt? Zo dom doe je boi. Echt raar ben je” zeiden ze me. Boi, je moest ze desperate zien doen.Okay, uiteindelijk ben ik zonder me Clique naar ASIA DE SU gereden. Toen ik eenmaal daar aankwam zag ik “ zangertje” staan op het podium van de DJ. Hij was bezig foto’s te maken met mensen & er was een hele lange rij daar. Sinds ik binnen kwam was het “all eyes” on me. Het was een drukte van jewelste..... zoals asia altijd was, propvol was het met mensen. Ik zag “ zangertje” meteen naar me kijken toen ik dichterbij kwam. Hij gaf me een smile en ging door waarmee hij bezig was. Ik dacht “ okay... haast je noh? Want je belde me zoveel keren en je deed alsof het dringend was. Je wilde ontvoerd worden toch, wel now... mi doro, dus doe snel”. Ik zag hem maar doorgaan met foto’s maken met omin dames.Ineens hoorde ik de hypeman van ASIA DE SU mij aankondigen via de 🎤 “ Yvanna Hilton in tha house .... yeaahhhhhhhh”, want die had toen pas ontdekt dat ik daar aangekomen was. Hij kondigde me altijd aan als ik daar binnen kwam. Dus ik dacht “ voor geval zangertje nog niet wist dat ik daar stond, misschien was hij ook hoog ... dan wist hij het nu wel zeker”.Ik zag meneertje maar doorgaan met foto’s maken alsof ik niet daar was. Ik keerde me dus om en liep richting de deur. Een jongen kwam met me praten nog voordat ik 5 stappen verder was, waar ik eerst stond en terwijl we spraken zag ik dat “ zangertje” me riep en wenkte met zijn hand. Ik maakte het gesprek kort met die jongen en ging naar Zangertje. Hij riep me het podium op en had een brede smile op zijn face. Hij fluisterde in me oor “ hoe is het met me meisje?”. Ik zei geirriteerd “ goed hoor”. Hij nam me telefoon ineens uit mijn hand & zei tegen de hypeman om een foto te maken van ons. Daarna gaf hij me mijn telefoon terug. Hij zei “ geef me nog even een beetje tijd, ik kom zo bij je”. Ik dacht “ okay goed” & zakte van het podium, want ik zag dat die rij alsmaar langer werd en dames wilden foto’s met hem maken.Ik stond even te wachten, maar doordat ik hoog was... leek het een eeuw te duren. Ik dacht “ nou, ik heb hier geen tijd voor hoor.... de nacht gaat voorbij en ik moet hier als een punk ass biatchhh wachten op een kaolo man”. Ik draaide me om en liep door de menigte heen naar de deur. Ineens voelde ik iemand me bij meMiddel pakken toen ik precies voor de opening van de deur stond. Hij zei “ waar ga je? Je zou me toch niet hier alleen laten? Wat is er met je vandaag.... chill een beetje, je doet zo boos vandaag mami. Geef me dan nog even een beetje tijd, kijk hoeveel mensen fotos met me willen maken en ze hebben de hele nacht gewacht op me, geef me snel even de kans het af te maken, ik had dit ook niet zien aankomen dat het zo druk zou worden”. Ik zei niks, hij zei “ wacht op me jaaaahh...” & met die woorden ging hij weer door de menigte naar het podium waar die dames stonden te wachten op hun foto met hem.
  Ik ga niet voor jullie liegen, ik ben gewoon weggelopen.... want ik was echt geïrriteerd, want als je me zoveel keren zit te bellen alsof je dringend daar vandaan wil, waarom hou je me op? Ik was daar zonder me vriendinnen en ga heus niet alleen daar staan, terwijl ik hoog ben. Ik ging de trap af en terwijl ik naar me auto liep, stuurde ik hem een ping ( tegen die tijd was het blackberrie tijd ) “ luister hier, ik ben weg .... ik heb geen tijd voor je spelletjes. Je laat het overkomen alsof je dringend daar weg wilde en dat je alleen met me wilde zijn. Je weet zelf dat je me bijna 100 keren hebt zitten bellen en nu ben ik er eindelijk en dan laat je me wachten. Ik hou niet van wachten, plus heb je de audacity me op het podium te roepen alsof ik je fan ben om foto’s met je te maken. WTF!!! Ik ken je muziek niet eens, nu gaan mensen denken dat ik ook 1 van je fans ben hoe je het hebt doen voorkomen, dat ik foto’s met je moest maken “.Dat bericht op de ping was lang hoor en het was boeng gemeen ook. Want ik was behoorlijk kwaad op hem. Ik reed dus weer naar die andere discotheek bij me vriendinnen. Ze vroegen me niet eens waar hij was en hoe het afgelopen was. Iedereen was veel te hoog daarvoor. We hebben door gefeest tot de discotheek zou sluiten. Daarna reden we naar huis, ik sloeg net af in me straat toen 1 van me vriendinnen me vroeg “ vanna, wat is dat geluid.... neem op dan, is je telefoon volgens mij”. We draaiden luid muziek in de auto dus we hadden die telefoon niet gehoord in mijn tas. Ik liet een vriendin die phone uit me tas halen, maar het was weer uitgerinkeld. Ik zag weer 67 missedcalls.....ja, het was zangertje.
  Ik belde hem terug, want ik stond intussen al voor mijn poort geparkeerd. “ waarom doe je zo? Kan ik het goed maken? Doe aub niet zo.... kan ik nog met je zijn, ik had gedacht dat we samen zouden slapen vandaag. Samen lekker kroelen en dat ik je warmte kan geven” zei hij. Ik zei “ nee, ik ben hartstikke moe en misschien kunnen we volgende vrijdag weer afspreken in de club, jij hebt het vandaag wel verpest voor je zelf. Je moet me niet behandelen zoals je je andere meiden zit te behandelen. Ik verdraag dat niet, daarom ben ik ook niet blijven wachten want zo ga je me niet behandelen”. Hij vroeg me” waar ben je nu? Kom bij me en ik beloof dat ik het goed zal maken, ik doe alles voor je wat je maar wil”. Ik zei “ ik ben al thuis, ik zit in de auto met mijn vriendinnen, ik rij nu naar binnen”. Hij bleef maar dwingen dat ik naar hem toe moest, maar ik bleef maar weigeren. Ik had me telefoon al die tijd op de speakerphone want me vriendinnen zaten weer te zwijmelen en wilden zijn stem horen.....Zangertje vroeg mij ten einde raad “ wat gaan jullie doen straks?”. De zon was intussen al net opgekomen, dus ik zei tegen hem dat ik zou gaan slapen en misschien nog even enkele films kijken. Hij vroeg toen “ mag ik dan naar je toekomen? “. Ik zei eerst dat het niet kon want ik was moe & dat me vriend binnen lag te slapen. “ me vriend zal het vreemd vinden dat ik ineens een man hier laat komen” zei ik. Tegen die tijd hadden me vriend en ik vreselijk veel problemen, dus ik wilde niet ineens “ zangertje” bij me thuis laten komen. Dat zou alleen ruzie met zich meebrengen. Maar door gezeur van me krasse pola vriendinnen, heb ik toch maar ingestemd dat “ zangertje” bij me mocht komen.Lang verhaal kort gemaakt....Hij nam een taxi naar mijn huis.Ik was zo verdomd moe en kon me ogen niet openhouden. Ik kon me zelf door me hoofd schieten hoe ik me vriendinnen me had laten overhalen hem te laten komen, want ik was kapot moe.Wij zaten allemaal in mijn slaapkamer, mijn bed stond in midden van de slaapkamer. Links van mijn bed heb ik een bankstel en aan de rechterkant van mijn bed heb ik ook een bankstel. Mijn vriend lag te slapen toen we thuis kwamen, hij werd even wakker & ik zei hem “ uhm.... een matie van me komt straks even op bezoek”. Hij vroeg me wie dat was en ik vertelde hem de naam van die zanger. Hij wist meteen om wie het ging. Hij deed meteen geïrriteerd & ging weer slapen. Tenminste dat wilde hij me doen geloven, want ik zag zijn voeten heen en weer wiebelen.... zo wist ik dat hij niet werkelijk sliep & maar zat te doen alsof.Maar goed, zoals ik al vertelde was “ zangertje” kort daarna gekomen, nadat ik thuis kwam en me vriend om de hoogte gesteld had van “ zangertje”’zijn komst.Me vriend deed alsof hij sliep, toen zangertje mijn slaapkamer binnen kwam. Dus zangertje maakte kennis met me 3 vriendinnen, die allemaal omin krasie en desperate begonnen te doen. Je kon hun tong zien hangen uit hun mond. ..... echt ebbe deden ze. Zangertje nam plaats op het bankstel aan de linkerkant van mijn bed. Ik lag toevallig ook aan de linkerkant van het bed, want me vriend sliep vast aan de rechterkant. Mijn 3 vriendinnen zaten op de bank aan de rechterkant....maar ze zaten alles als aasgieren te volgen wat zangertje en ik zouden doen.Ik bedoel van.... what the hell, me vriend ligt hier in de kamer te slapen, wat denken deze ebbe’s wel? Dat ik met me vriend in de kamer iets ga doen met een andere man??? 🤣🤣🤣🤣🤣 like literally.... wat denken ze wel van me? Ben ik echt zo erg?
  Maar goed, .... we hadden een film opgezet en daar keken we naar. Ik wilde alleen maar slapen, want ik had een zwarte nacht gehad. De airco was aan, mijn kamer was best donker door de speciale gordijnen die alle licht buiten houden. Dus was best schemerig... ik wilde alleen maar slapen. Ik lag zo heerlijk, en zou net in slaap vallen, want ik was nog best hoog, toen ik ineens voelde hoe iemand me streelde over mijn haar. Ik schrok en keek hem aan. Hij lag op die bank onder de dekens op arm lengte van mijn bed af. Hij had zich uitgestrekt en streelde me haar en mijn gezicht. Hij lachte met me en gooide kusjes voor me. Ik wenkte hem om rustig aan te doen, want hij fluisterde allerlei lieve dingen voor me. Maar ik wist dat me vriend niet werkelijk sliep & straks zou hij denken dat ik andere plannen had...Ik viel steeds in slaap, me djonko tjienso... ik voelde steeds hoe zangertje met mijn haar en gezicht speelde. Ik werd af en toe even wakker... ik zag hem aldoor naar me kijken. Hij stak zijn hand naar me uit, hij fluisterde “ geef me je hand”. Ik zette mijn hand in die van hem & zo lagen we. Hand in hand ...ik op bed en hij ernaast op het bankstel. Dit alles, terwijl me vriend op het bed lag naast me & blijkbaar helemaal niet aan het slapen was. Hij was aan het loeren wat ik zou gaan doen met “ zangertje”. To be honest, ik zou niks gaan doen en wilde alleen maar slapen.Zangertje riep me steeds, want hij had natuurlijk niks aan een slapende pop voor hem... ik keek op een gegeven moment even naar hem. Booiiiiiiiiiiii.......onder zijn deken zag ik 1 grote bigi bana, teh mi tak Bana dan bedoel ik BANAAAAAAAAAA!!!!!!!! Gelijk waren me ogen wijd open, mi skrekie zodanig. Wat doet deze jongen nu? Als me vriend even omkeerd in het bed en dit ziet, wat ga ik uitleggen? Dus zenwé ( zenuwen ) nak mie wreed. Alsof dat niet erg genoeg was, haalde hij die bana gewoon onder het deken vandaan... bijna mi ai fadong. Ik wist niet wat ik zag. Ik had al eindeloos veel naakte foto’s van hem gehad door de jaren geen dat ik hem kende, maar in real life leek het monsterachtig. Jeeeetje.... echt een paal !!!!!
  Zangertje begon allerlei geile dingen tegen me te fluisteren “ kom je hier bij me liggen ..... kom dan, wil je niet ermee spelen, of lekker likjes geven eraan, het is helemaal van jou hoor. Ik wil in je.....Shitttttt babe.....Kijk wat je met me doet lieverd “. Huh? Wat had  ik gedaan, ik sliep alleen maar.... hoe ben ik dan schuldig aan die krasheid van hem? 😧Ik wist even niet wat ik moest doen. Ik zat in een fucked up situatie, gewoon ineens een krasserd in me kamer met een BIGIIIII BANA! wel toen “ zangertje” die bana eruit gehaald had, moest je zien hoe me 3 vriendinnen meteen opgestaan zijn van het bankstel aan de andere kant van het bed. Ze zaten letterlijk gewoon te watertanden van die bana van “ zangertje”. Ik zag ze echt hun lippen aflikken en omin krasie doen, eentje was meteen kruipend over de vloer geschoven naar de andere kant waar “ zangertje” en ik lagen. Ze zat precies voor die bana van “ zangertje” te kijken naar dat ding van hem. Hij deed alsof hij haar niet zag en speelde ermee. Zonder schaamte... hij speelde met zijn ding. Mijn vriendin die als hongerige puppy stond te kijken, hopende dat hij haar zou vragen te zuigen ofzo...Hij negeerde haar strak, met de ene hand speelde hij met die bana en de andere hand hield hij mijn hand nog vast.
  Doordat me vriendinnen op den duur zo krasie deden, wist me vriend uiteraard dat er iets aan het gebeuren was, dus hij stond met een ruk op van het bed en begon uit te schelden. Want hij was niet doof om al dat gefluister in de kamer niet te horen, ik weet zeker dat hij alles gehoord had ... maar hij wilde zien hoever het zou gaan. Toen me vriend eenmaal opgesprongen was van dat bed, begon hij uit te schelden dat hij wilde slapen en geen zin had in kaolo bezoek en dat mensen niet op dit soort onchristelijke ik tijden op bezoek moesten komen. Hij gooide met deuren en alles wat hij maar kon vinden. Hij vond dat “ zangertje” maar moest opdonderen en shit... gelukkig had zangertje zijn broek snel dicht gemaakt en deken erover.Me vriend ( inmiddels ex ) bleef maar tekeer gaan en was woedend als een briesende leeuw. Terwijl hij een sigaretje rookte om zichzelf te kalmeren, probeerden we een taxi te bellen want “ zangertje” begon zich ongemakkelijk te voelen en ik begreep hem ook. Je bent bij iemand thuis en dan gaat iemand zo tekeer alsof hij niet wijs is in zijn hoofd. Zangertje zei tegen me “ zal ik liever gaan? Ik wil geen ruzie veroorzaken in jullie relatie, Want hij lijkt aardig boos... ik wilde nog niet weg eigenlijk, want ik moet bij BOEMBOX MEETING gaan doen met fans tegen 11: 00 AM, me manager heeft me al gezegd dat ik op tijd daar moet zijn. Dus ik wilde bij jou blijven & een uurtje ervoor zou ik vertrekken naar me appartement om even te gaan douchen “.
  Het was iets van 8:30AM toen dit gebeurde, de hele sfeer was verpest door die razernij van me vriend. Zangertje en ik besloten dat hij maar weg zou gaan, want me vriend kwam maar niet tot bedaren. Hij gaf me een tongkus bij de deur & verliet mijn huis....Mijn vriendinnen raakten niet uitgesproken over die bana. Ze hadden die piemel gezien van die bekende zangerrrrrrrr, in real life tot in hun gezicht...ze konden verder over niks anders praten. Echt thirsty naar tollie verlangende biatchesssss hoor, als ik je zeg dat die bana van hem hun helemaal wild gemaakt heeft.....hmmmm, dan is het nog zacht uitgedrukt.
  Zangertje bleef me wel aldoor berichtjes sturen, hij had niet meer geslapen. Hij is gaan douchen en daarna maar meteen naar de stad geweest.....en zelf toen hij bij boembox was, zat hij me tussendoor berichtjes te sturen dat hij me bij zich wilde. Ik kon niet meer in slaap vallen door die razernij van me vriend, gelijk was ik klaarwakker. Al die kastdeuren van me keuken had hij geslagen en ze waren helemaal krom geworden, ik moest daarna een hele nieuwe keuken bestellen.De dag ging verder langzaam voorbij. Geen byzonderheden ........“ zangertje” nodigde me uit voor een BBQ party die avond bij zijn appartement. Zijn vrienden zouden aanwezig zijn, zijn manager en een paar meiden die ze ook uitgenodigd hadden. Hij wilde dat ik voor hem ging, maar ik wilde niet gaan omdat ik me vriendinnen niet mee mocht nemen. Hij wilde met me alleen zijn, maar ik had er niet zo een zin in. Ik zou me beter op me gemak gevoeld hebben als me clique met me meekwam..... dus ik verzon een smoes & zei dat ik maar ander dagje bij hem zou gaan.Hij had niet lang in suriname.....dus bleef hij maar aandringen om me te zien & me telefoon zat bomvol naakte video’s en foto’s van hem op den duur. Die jongen geilde gewoon op me ....Maar als ik die bana bij hem ben gaan halen of niet, dat hou ik maar voor een andere dag.
  Anders wordt deze story time veel te lang🤣🤣Als jullie meer storytimes willen....Hoor ik het wel in de commentjes!——⚜️Disclaimer: In relaties ben ik loyaal, only if he is Loyal too. My boyfriend at that time was not a loyal one. Two can play the game

261 views0 comments